070 – 3909797 info@laakhavens.nl

Fietstunnel bij Hollands Spoor voor 6 weken gesloten!

Met deze brief informeer ik u over werkzaamheden die binnenkort gaan starten in de Interwijktunnel bij station Hollands Spoor. Dat is de fiets- en voetgangerstunnel die de Laakhavens met de Stationsbuurt verbindt. In opdracht van de gemeente Den Haag gaan de aannemer D.C. van den Boogaard en Dynniq Nederland BV verschillende werkzaamheden uitvoeren. In de week van 20 juni 2022 begint de aannemer met het eerste deel van het opknappen van deze tunnel. De verwachting is dat de werkzaamheden 6 weken duren.

Wat gaat er gebeuren? • De bovenste laag van het fietspad heet de slijtlaag. Deze laag is ter bescherming van het fietspad. Een deel van de slijtlaag moet vervangen worden voor een nieuwe. • De rolluiken bij de ingang van de tunnel worden verwijderd. • De huidige verlichting wordt vervangen door led-modules.

Welke overlast kunt u verwachten tijdens de werkzaamheden? Het fietspad wordt afgesloten om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Aan fietsers wordt gevraagd de omleidingsroute te volgen en via de Rijswijkseweg naar hun plaats van bestemming te gaan. De omleidingsroutes gelden voor de duur van 6 weken. Voetgangers kunnen de tunnel blijven gebruiken tijdens de werkzaamheden. Geluidsoverlast wordt tot een minimum beperkt. De werktijden zijn van 07.00 uur tot 17.00 uur.

Heeft u een vraag over de werkzaamheden of over de inhoud van deze brief? U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Geef in uw contact aan dat het gaat om werkzaamheden aan de Interwijktunnel. • Winood Sardjoe is toezichthouder vanuit de gemeente en bereikbaar via 06-55844144. •

Om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, vragen wij uw woonadres en telefoonnummer op de voicemail in te spreken.

Meer Nieuws?

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.