070 – 3909797 info@laakhavens.nl

TeamNL Olympic Festival Venues

Beste netwerk van het stadsdeel Laak,

Doe mee met het TeamNL Olympic Festival!

Van 23 juli tot en met 8 augustus vinden de Olympische Spelen in Tokyo plaats. Tegelijkertijd vindt in Den Haag het TeamNL Olympic Festival plaats. Een uniek sportfestijn met allerlei sportieve activiteiten op zowel het Scheveningse strand als in alle Haagse stadsdelen.

Een festival om mensen in beweging te krijgen en de oranjekoorts aan te wakkeren. En het goede nieuws: jouw organisatie kan hier onderdeel van zijn!

Sporten in de stad

Op alle dagen van het festival vinden er, verspreid over 10 verschillende locaties door heel Den Haag, sportieve activiteiten plaats. Voor een overzicht van deze 10 locaties inclusief de planning zie de bijlage. De activiteiten toegankelijk voor uiteenlopende doelgroepen, zoals jeugd en jongeren, mensen met een beperking en senioren. Bij alle activiteiten zijn lokale sportaanbieders en sportbonden betrokken, zij zorgen voor een unieke olympische ervaring voor alle deelnemers. Wij maken er een oranje feest van!

Zoals eerder al aangekondigd kan jouw organisatie gratis deelnemen aan de sportieve activiteiten in de stad. Denk aan clinics, toernooien, kennismakingslessen, maar ook een gave fotoshoot of meet & greet met een, net uit Tokyo teruggekeerde, TeamNL atleet.

Aanmelden

Wil je met jouw organisatie onderdeel zijn van dit unieke sportspektakel? Dat kan! Meld jouw organisatie/groep aan door het aanmeldformulier in te vullen (klik op de link). Voor groepen die al gereageerd hebben: Graag ook het formulier invullen als je eerder al hebt gereageerd op de vooraankondiging.

We bieden op alle dagen van het TeamNL Olympic Festival activiteiten aan in de stad. Op het aanmeldformulier kun je zien op welke dagen/tijden en op welke locaties activiteiten plaatsvinden. We vragen je de voorkeurslocatie(s) en voorkeursdag(en) naar keuze aan te vinken. Het aangeven van meerdere voorkeurslocaties, -dagen en/of -tijden is mogelijk. Je kan dus meerdere locaties en meerdere tijdsblokken combineren!

Alle activiteiten op deze 10 locaties zijn gratis toegankelijk. Daarnaast wordt gezorgd voor een gezonde versnapering voor de deelnemers. Deelnemers aan de activiteiten in de stad ontvangen vanuit de organisatie een vrijkaart om het festival op Scheveningen op een ander moment te bezoeken.

Meer informatie

Voorafgaand aan het evenement ontvang je een e-mail met meer informatie. Daarnaast kun je meer informatie vinden via de websitehttps://teamnl.org/festival/haagse-sportactivatie en social media @teamnlolympicfestival.

Wil je ons helpen met het promoten van het Olympic Festival? Stuur deze e-mail dan gerust door naar je netwerk. Voor berichten op je website of social media kan je onze communicatietoolkit gebruiken (klik op de link]. Mis je hierin nog informatie om het Olympic Festival te promoten? Laat het ons dan weten!

Nog vragen? Mail ons gerust naar meedoen@teamnlolympicfestival.nl.

Heel graag tot ziens op één van de 10 TeamNL Olympic Festival Venues!

Met sportieve groet,

Niels van Vliet

Projectteam TeamNL Olympic Festival

De disclaimer van toepassing op e-mail van de gemeente Den Haag vindt u op: http://www.denhaag.nl/disclaimer

Meer Nieuws?